Klantgeleiding en winkelpoortjes

Kwaliteit zonder compromis!

Hoge betrouwbaarheid, Europese top kwaliteit en modern design zijn kenmerkend voor onze winkeltoegangssystemen. Doordat Alrecar de systemen zelf importeert, hanteren wij zeer scherpe tarieven.

Elektrische winkelpoorten

De elektrische winkelpoorten zijn de vriendelijke ‘portiers’ voor uw klanten. De betrouwbare poorten zijn leverbaar in diverse uitvoeringen met een infrarood- of radarbesturing.

Onze intelligente poorten zijn geheel naar wens in te stellen. De deurbeugel is in iedere lengte leverbaar tot een maximale breedte van 1100 mm. De poorten zijn uit te breiden met lage en hoge klantengeleiding. Indien gewenst voorzien van plexiglas wanden.

De installatie van de poorten wordt door één van onze monteurs verzorgd, u ontvangt dan tevens de bijbehorende fabrieksgarantie.

Mechanische winkelpoorten

Met een mechanische winkelpoort regelt u snel en eenvoudig de routing in uw bedrijf.
De mechanische ingang is gemonteerd op een standbuis met een hoogte van 1080 mm en wordt geleverd in een verchroomde uitvoering met een metalen verchroomde voetcover.

Deze winkelpoortjes zijn leverbaar in een linksdraaiende of een rechtsdraaiende variant en een poortje die zowel links als rechts wegdraait.

All
plumbing
electrical
repair
painting

We take care of your comfort

a huge number of services and works done by high-class experts using the latest technologies.

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden of bezoek onze webshop voor een levering direct vanuit ons magazijn.

Kassa-afsluiting

De kassa-afsluitingen zijn voorzien van een drukslot, welke met een sleutel kan worden vergrendeld. De versperringen zijn gemonteerd op een standbuis.

Op aanvraag zijn deze kassa-afsluitingen leverbaar met een hoge deurbeugel.